Recomandare carte: Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav – Richard Koch

Ți-ar plăcea să-ți simplifici munca și viața? Oare volumul de muncă cu care ai de-a face este atât de intimidant încât rămâi adesea în urmă? Îți pare că munca te controlează, în loc să fie invers?

Dacă da, nu ești singurul. Un mare număr de manageri – mai ales în aceste vremuri dificile – se simt așa.

Dar există o soluție. Și acea soluție nu doar că îți va îmbunătăți exponențial performanțele, ci îți va da și șansa să faci asta lucrând mai puțin intens.

Da, serios.

Soluția e să devii un manager mult mai eficace, cartea lui Richard Richard Koch – Manager 80% – 20% îți va arăta cum.

Îți va arăta și cum să te bucuri de munca ta și să-ți clădești o carieră care să te împlinească, fără stres sau ore suplimentare.

Și cum să obții mult mai mult decât reușești în acest moment fără să-ți renegi propria personalitate și fără să înșeli așteptările familiei și prietenilor tăi.

Cum sunt posibile toate astea?

Majoritatea companiilor și, în mod sigur, majoritatea managerilor se concentrează mai curând pe eforturi decât pe rezultate. Ei au în vedere procesul – cele 1001 de sarcini pe care trebuie să le îndeplinești în fiecare săptămână. În condițiile în care ar trebui să aibă în vedere rezultatele – și anume ce produce cele mai bune rezultate.

Totuși, așa cum va arăta cartea de față, când chiar analizezi ce anume produce rezultate mari, răspunsul e surprinzător.
După cum vei descoperi, majoritatea rezultatelor de excepție se obțin cu relativ puțină acțiune și energie.

Dar eforturile mici care produc rezultate mari sunt de obicei eclipsate de o masă de eforturi care produc câteva rezultate bune și adesea multe rezultate proaste. Companiile și managerii tind să aibă în vedere mediile, nu deviațiile și extremele.

Totuși, în mod surprinzător, doar acestea contează cu adevărat. https://actsipoliton.ro/richard-koch-manager-80-20.html?fbclid=IwAR1LdUksqF3fIvRZQPAfQoLTpgXvrFMoLMHTtb6nBrhhJR7WwBFmYaa4l1s

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password