ADVERTORIAL
De ce să-ți deschizi un bar studențesc

Deschiderea unui bar studențesc poate fi o idee bună dacă visezi la o afacere care să-ți aducă venituri în mod constant, mai ales când ai la dispoziție un mic spațiu și urmează să înceapă anul universitar. Tot ce trebuie să faci este să analizezi atent ce ar presupune o astfel de investiție ca să eviți dificultățile ce pot apărea pe parcurs.
Pentru început, costurile echipamentelor de care ai nevoie pentru un bar sunt accesibile. Pe piață se vând toate aparatele necesare, la prețuri variate, cum ar fi: blendere, storcătoare, mașini de cuburi de gheață, aparate de cafea, răcitoare de lapte, aparat de spart gheața, fierbătoare, shakere, frapiere sau dulapuri frigorifice.
Ca să te orientezi în privința ustensilelor și a altor aspecte, poți să apelezi la sursele de inspirație de pe Internet, unde găsești reviste de specialitate din străinătate. De acolo te inspiri pentru: rețete, produse populare, modul de utilizare al instrumentelor, strategii de promovare pe rețelele sociale, variante de decor, tipul sau tipurile de personalitate țintite, concurență sau mod de prezentare.
Tot pe Internet, poți căuta ușor ce interese au generațiile actuale de studenți ca să știi cum îi atragi. Vezi ce îi preocupă și ce stiluri de decor sunt prezente mai des pe paginile lor de pe rețelele sociale. Trebuie doar să alegi o idee centrală, în baza căreia să construiești cadrul. Poți opta pentru diferite stiluri, luând în considerare tipologiile de studenți. Câteva exemple ar fi: sportiv, rebel, pasionat de arte, boem sau rocker.
De asemenea, pe rețelele sociale, te poți promova ușor dacă îți creezi pagini oficiale. Este necesar să postezi regulat și să te asiguri că pozele pe care le încarci au o calitate bună deoarece concurezi cu celelalte baruri din zonă.
Cât despre imagine, contează să-ți impui un mod de prezentare unic ca să te evidențiezi pe paginile virtuale și în realitate. Poți selecta câteva culori, unul sau două fonturi pentru scris și filtre pentru poze.
În continuare, găsești cu ușurință rețete de băuturi în mediul online. Este plin de surse de informare în acest domeniu. Te poți inspira din articolele pe care le găsești pe Internet sau de pe site-urile din străinătate care încarcă fișiere cu ghiduri pentru barmani. Din nou, te poți interesa de pe paginile de rețele sociale ale publicului țintă ca să vezi ce produse se consumă cel mai des și pe care dintre ele le apreciază studenții cel mai mult.
În plus, amenajarea poate necesita costuri minime în cazul în care știi să improvizezi. De exemplu, poți să acoperi cu o bucată de tapet sau autocolant cu un anumit model pereții. Poți să atârni tablouri cu poze din aceeași tematică sau bannere cu sloganuri care amintesc de viața de student ca să creezi o atmosferă asemănătoare cu cea de pe holurile facultății.
Iar în cazul mobilei, ai posibilitatea să o recondiționezi pe cea pe care o primești de pe alte proprietăți, fie că o cumperi sau ai depozitat-o de ceva vreme. Mai mult, poți să-i adaugi imprimeuri, scrisuri sau alte accesorii ca să o personalizezi. O bună parte dintre tineri este foarte atentă la aspectele estetice, așa că originalitatea te avantajează când vrei să te evidențiezi.
Odată ce îți construiești o reputație, ai șanse mari să câștigi clienți fideli. O bună parte dintre studenți tind să frecventeze împreună cu prietenii lor locurile cu prețuri accesibile, care le-au lăsat o impresie bună.
Totodată, te pot avantaja mici investiții pe termen lung ca să asiguri distracția. De exemplu, poți cumpăra o masă de biliard, de foosball, de tenis sau de ping pong. Există variante de produse ieftine care se potrivesc oricărui tip de buget.
O altă investiție favorabilă ar fi să-ți cumperi vitrine. O vitrină unde să-ți depozitezi vinurile și alte băuturi poate fi o variantă avantajoasă dacă vrei să-ți conservi băuturile la o temperatură optimă. Pe lângă impresia de eleganță și seriozitate, este important să ai grijă ca produsele tale să fie ferite de factori externi ce le-ar putea afecta calitatea.
Pe piață, se comercializează vitrine cu specificații variate: temperatură, capacitate de depozitare, clasă de eficiență energetică, putere, volum, poziție de așezare a sticlelor, alimentare, dimensiune și greutate. Iar pe lângă partea tehnică, poți lua în considerare și unele aspecte estetice. Sunt concepute din diferite materiale ce-ți dau posibilitatea să le combini cu restul mobilei. Cele mai întânite sunt cele din: lemn, inox, oțel sau metal. Depinde ce imagine îți dorești să creezi.
Recent:


Business în sport. Studiu de caz Scrimă – CS Riposta – Emisiune BP
Emisiunea Business Philosophy de joi, 24 martie, de la ora 22:00, de la Canal 33 va avea temă un studiu...


Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României – Emisiune Business Philosophy
“Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României” a fost tema Emisiunii Business Philosophy, de la Canal 33, de azi,...


Răzvan Itu (Tennis Europe), despre secretele performanței și motivele absenței sponsorilor din sportul alb românesc
Vicepreședintele FR Tenis, Răzvan Itu, singurul român din Tennis Europe, a fost invitatul lui Romeo Chiriac în cadrul Podcastului Business...


Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României – Emisiune Business Philosophy
“Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României” este tema Emisiunii Business Philosophy, de la Canal 33, de azi, de...


UBtalks, ediție aniversară. Aqua Carpatica, partener al competiției proiectelor #de10 și în 2023
Devenită deja o tradiție în ceea ce privește competiția UBtalks, colaborarea Universității din București cu Aqua Carpatica continuă și în 2023. Pentru cea...


Emisiune Business Philosophy: Studiu de caz al contractelor de sponsorizare cu celebrități
Moderatorul emisiunii Romeo Chiriac l-a avut ca invitat pe Mihai Igiroșanu, Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin.


Kreskova Vodka a fost premiată la World Vodka Awards 2023, categoria Pure Neutral Vodka cu medalie de aur și a primit distincţia „Romania Pure Neutral Winner”
Kreskova Vodka a dovedit, de-a lungul anilor, că angajamentul față de calitate este un ingredient cheie atunci când vrei să...


Studiu de caz al contractelor de sponsorizare cu celebrități – Emisiune Business Philosophy
Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de joi 16 martie, ora 22:00, va avea ca temă contractele de sponsorizare...


Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor
Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor din Turcia și Siria, anunță pagina de Facebook Nawaf Salameh. ...


Victor Yila, despre superstiții, “adversarul” Gică Hagi și industria muzicală – PODCAST Business Philosophy
https://www.youtube.com/watch?v=x0EKPxbiDZ8 Actorul Victor Yila a fost invitatul lui Romeo Chiriac în cadrul Podcastului Business Philosophy. Victor Yila, despre superstiții, “adversarul”...
Publicitate
Email: contact@clubulmedia.ro
Telefon: 0744525607
Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.
O publicatie marca Clubul Media.
- https://businessphilosophy.ro
- https://sportm.ro
- https://sportprofit.ro
- https://totceeaceeste.ro
- https://superprofit.ro
- https://www.toptabu.ro
- https://sportpesurse.ro
- https://focustolife.ro
- https://elennaq.com
- http://cronicaromana.eu/
- http://cotidianul.eu/
- https://chiromelu.blogspot.com/
- https://teodorchiriac.ro/
- https://victoriei35b.ro/
Recomandarea noastra:
