Connect with us

ECONOMIC

CARPATHIA WINES și ALAI  –  două noi game de vinuri sub umbrela Domeniile Sâmburești

CARPATHIA WINES și ALAI  –  două noi game de vinuri sub umbrela Domeniile Sâmburești. Apreciatele vinuri Domeniile Sâmburești se diversifică!

Domeniile Sâmburești anunță îmbogățirea portofoliului său de vinuri prin două noi game de excelentă calitate: CARPATHIA WINES și ALAI , produse în podgoriile sale. Ele se alătură consacratelor game Chateau Valvis și Domeniile Sâmburești.

Aceste doua game sunt deja poziționate în piată de la sfârșitul lunii aprilie 2023 și au câștigat recunoașterea specialiștilor luând premii la competiții internaționale – multiple medalii de aur obținute la Mundus Vini  Summer Tasting (2022, 2023) și la Concursul Internațional & Festivalul Vinului Balcanic ( ce a avut loc in perioada 22-24 iunie 2023).

Acum a venit momentul să le facem și mai cunoscute.

Pentru obținerea acestor vinuri sunt folosite protocoale de vinificație specifice, iar lansarea lor a fost o urmare a eforturilor investiționale  din ultimii ani.

Valoarea investițiilor totale se ridică la peste 15 mil EURO, din care 7,5 mil doar în reconversia plantațiilor, calitatea și felul în care acestea sunt întreținute stând la baza obtinerii unor vinuri superioare.

Investitiile din crama, din ultimii 4 ani, au vizat reabilitarea și modernizarea spațiilor de producție și achizitia de echipamente noi, performante, iar procesul continuă.

Vinurile din gama CARPATHIA WINES sunt  create în special pentru a satisface așteptările exigente ale consumatorilor din segmentul HoReCa și prezintă soiuri vinificate cu maiestrie ce surprind clientul avizat cu o paletă de arome complexe și structură rafinată.

Soiurile din gama CARPATHIA WINES sunt:

Chardonnay se regăsește la intersecția dintre tradițional și modern.

Sauvignon Blanc de o culoare solară și strălucitoare, acest vin ajunge să impesioneze mai ales prin aroma proasptătă de citrice, cu note de grapefruit, lime și fructe exotice.

Rosé – Cupajul echilibrat dintre Cabernet Sauvignon și Merlot stă la baza acestui rosé cu o culoare clasică de roșu-rubiniu intens. Aromele sunt fine și ușor fructate, dar în acelasi timp complexe, cu note de coacăze negre și fructe de pădure.

Feateasca Neagră este un vin cu individualitate. Soiul anunță venirea sărbătorilor, fiind elementul care nu trebuie să lipsească de pe masa festivă alături de mâncărurile tradiționale.

Cupajul special al gamei aduce împreună două soiuri de renume: Cabernet Sauvignon și Merlot, într-un echilibru plăcut, armonizând perfect caracteresticile celor două soiuri.

Gama ALAI, cu soiuri albe și rosé, a fost special creată pentru a satisface o diversitate de gusturi. De o calitate ridicată, vinurile din gama ALAI sunt menite să fie savurate în momente festive precum: nunți, botezuri, zile de naștere, sărbători, petreceri de orice fel, alături de cei dragi.

Soiurile din gama ALAI sunt:

Chardonay, alb înviorător, catifelat, amplu și armonios;

Sauvignon Blanc, fructuos si bine echilibrat;

Rosé, vinificat din cupajul Cabernet Sauvignon și Merlot, bine structurat.

Podgoriile Domeniile Sâmburești sunt situate pe platourile și versanții afluente Oltului, o poziție privilegiată datorită așezării sale. Terroir-ul Sâmbureștiului a fost înzestrat cu calități excepționale, care îl fac ideal pentru vinificație. Calitatea vinului depinde în principal de caracteristicile solului, iar Domeniile Sâmburești au fost binecuvântate cu soluri excelente, cu un nivel ideal de umiditate de-a lungul ciclului de viață al viței de vie.

Astăzi, bazându-ne pe procesele mult mai bine tehnologizate, ne bucurăm și reamintim totodată de calitatea acestui vin, care nu ar mai fi putut exista dacă tradiția nu s-ar îmbina atât de armonios cu noile tehnologii de vinificație.

Deși noi lansate, cele două game ALAI și CARPATHIA WINES se prezintă în fața consumatorilor cu vinuri pregătite temeinic care se fac deja remarcate fiind validate de către profesioniști prin premiile obținute!

În lumina acestor noi lansări și ținând cont că plantațiile provenite din reconversia suprafetelor de vie veche intra pe rod abia dupa 3 ani de la înființarea plantației, preconizăm o dublare a cifrei de afaceri în următorii 3 ani.

Evoluția cifrei de afaceri de la 4,5 mil euro la 12 mil euro (în ultimii 4 ani) este deja o performanță economică pentru grupul nostru.

De asemenea, cu ocazia acestor noi evenimente, se reia “La Strugurit”, un eveniment cu tradiție, a cărei primă ediție a avut loc acum 15 ani, chiar la Domeniile Sâmburești.

Valvis Holding se mândrește cu gamele sale de vinuri, Domeniile Sâmburești, Chateau Valvis ALAI și CARPATHIA WINES!

 

 

 

 

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: