Connect with us

ECONOMIC

CARPATHIA WINES și ALAI  –  două noi game de vinuri sub umbrela Domeniile Sâmburești

CARPATHIA WINES și ALAI  –  două noi game de vinuri sub umbrela Domeniile Sâmburești. Apreciatele vinuri Domeniile Sâmburești se diversifică!

Domeniile Sâmburești anunță îmbogățirea portofoliului său de vinuri prin două noi game de excelentă calitate: CARPATHIA WINES și ALAI , produse în podgoriile sale. Ele se alătură consacratelor game Chateau Valvis și Domeniile Sâmburești.

Aceste doua game sunt deja poziționate în piată de la sfârșitul lunii aprilie 2023 și au câștigat recunoașterea specialiștilor luând premii la competiții internaționale – multiple medalii de aur obținute la Mundus Vini  Summer Tasting (2022, 2023) și la Concursul Internațional & Festivalul Vinului Balcanic ( ce a avut loc in perioada 22-24 iunie 2023).

Acum a venit momentul să le facem și mai cunoscute.

Pentru obținerea acestor vinuri sunt folosite protocoale de vinificație specifice, iar lansarea lor a fost o urmare a eforturilor investiționale  din ultimii ani.

Valoarea investițiilor totale se ridică la peste 15 mil EURO, din care 7,5 mil doar în reconversia plantațiilor, calitatea și felul în care acestea sunt întreținute stând la baza obtinerii unor vinuri superioare.

Investitiile din crama, din ultimii 4 ani, au vizat reabilitarea și modernizarea spațiilor de producție și achizitia de echipamente noi, performante, iar procesul continuă.

Vinurile din gama CARPATHIA WINES sunt  create în special pentru a satisface așteptările exigente ale consumatorilor din segmentul HoReCa și prezintă soiuri vinificate cu maiestrie ce surprind clientul avizat cu o paletă de arome complexe și structură rafinată.

Soiurile din gama CARPATHIA WINES sunt:

Chardonnay se regăsește la intersecția dintre tradițional și modern.

Sauvignon Blanc de o culoare solară și strălucitoare, acest vin ajunge să impesioneze mai ales prin aroma proasptătă de citrice, cu note de grapefruit, lime și fructe exotice.

Rosé – Cupajul echilibrat dintre Cabernet Sauvignon și Merlot stă la baza acestui rosé cu o culoare clasică de roșu-rubiniu intens. Aromele sunt fine și ușor fructate, dar în acelasi timp complexe, cu note de coacăze negre și fructe de pădure.

Feateasca Neagră este un vin cu individualitate. Soiul anunță venirea sărbătorilor, fiind elementul care nu trebuie să lipsească de pe masa festivă alături de mâncărurile tradiționale.

Cupajul special al gamei aduce împreună două soiuri de renume: Cabernet Sauvignon și Merlot, într-un echilibru plăcut, armonizând perfect caracteresticile celor două soiuri.

Gama ALAI, cu soiuri albe și rosé, a fost special creată pentru a satisface o diversitate de gusturi. De o calitate ridicată, vinurile din gama ALAI sunt menite să fie savurate în momente festive precum: nunți, botezuri, zile de naștere, sărbători, petreceri de orice fel, alături de cei dragi.

Soiurile din gama ALAI sunt:

Chardonay, alb înviorător, catifelat, amplu și armonios;

Sauvignon Blanc, fructuos si bine echilibrat;

Rosé, vinificat din cupajul Cabernet Sauvignon și Merlot, bine structurat.

Podgoriile Domeniile Sâmburești sunt situate pe platourile și versanții afluente Oltului, o poziție privilegiată datorită așezării sale. Terroir-ul Sâmbureștiului a fost înzestrat cu calități excepționale, care îl fac ideal pentru vinificație. Calitatea vinului depinde în principal de caracteristicile solului, iar Domeniile Sâmburești au fost binecuvântate cu soluri excelente, cu un nivel ideal de umiditate de-a lungul ciclului de viață al viței de vie.

Astăzi, bazându-ne pe procesele mult mai bine tehnologizate, ne bucurăm și reamintim totodată de calitatea acestui vin, care nu ar mai fi putut exista dacă tradiția nu s-ar îmbina atât de armonios cu noile tehnologii de vinificație.

Deși noi lansate, cele două game ALAI și CARPATHIA WINES se prezintă în fața consumatorilor cu vinuri pregătite temeinic care se fac deja remarcate fiind validate de către profesioniști prin premiile obținute!

În lumina acestor noi lansări și ținând cont că plantațiile provenite din reconversia suprafetelor de vie veche intra pe rod abia dupa 3 ani de la înființarea plantației, preconizăm o dublare a cifrei de afaceri în următorii 3 ani.

Evoluția cifrei de afaceri de la 4,5 mil euro la 12 mil euro (în ultimii 4 ani) este deja o performanță economică pentru grupul nostru.

De asemenea, cu ocazia acestor noi evenimente, se reia “La Strugurit”, un eveniment cu tradiție, a cărei primă ediție a avut loc acum 15 ani, chiar la Domeniile Sâmburești.

Valvis Holding se mândrește cu gamele sale de vinuri, Domeniile Sâmburești, Chateau Valvis ALAI și CARPATHIA WINES!

 

 

 

 

Recent:

Creatii17 hours ago

Elemente de amenajări interioare inedite care vor transforma complet locuința ta

Amenajarea interioară reprezintă o modalitate minunată de a-ți exprima personalitatea și de a crea un spațiu unic și reconfortant în...

Creatii17 hours ago

Cum îți surprinzi iubitul de Crăciun? Top 3 idei de cadou inedite

Perioada Crăciunului se apropie, iar odată cu ea și dăruirea cadourilor între prieteni și cei apropiați. Dacă ai un partener...

ECONOMIC17 hours ago

Analiza datelor și automatizarea în auditul financiar: beneficii pentru businessul tău

Auditul financiar a evoluat semnificativ în ultimele decenii, odată cu avansarea tehnologiei și creșterea volumului de date disponibile pentru auditori....

ECONOMIC21 hours ago

Îți dorești să menții aroma proaspătă în casă? Iată 3 metode mai puțin cunoscute pentru a menține mirosul plăcut acasă

Mirosul din casă este primul detaliu care descrie atmosfera spațiului, fiind resimțit chiar din primele trei secunde de la intrarea...

ECONOMIC2 days ago

Alexandrion Group, premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului Financiar

Alexandrion Group a primit un premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului...

TV Business Philosophy6 days ago

Despre economia circulară, cu Neacşu Cristina, responsabil CSR GreenGroup

Emisiunea “Business Philosophy” de la Canal 33, programată miercuri, 22 noiembrie, de la ora 18:00, a avut-o ca invitată pe Neacşu...

PODCAST - Business1 week ago

Superstiții în lumea plantelor. Un business Verde – Podcast

Podcastul Business Philosophy a avut-o ca invitată pe Alexandra Pîrîianu, fondator şi peisagist “Bonsai Landscape & Design“. DESCRIERE: 01:00 Job...

ECONOMIC1 week ago

“Roata Norocului” de la Alexandrion, o adevărată atracție la deschiderea Supermarketului “La Cocoș 2”

“Roata Norocului” a fost o adevărată atracție pentru cei care au venit să facă cumpărături şi să se bucure de...

ECONOMIC2 weeks ago

AQUA Carpatica la doză a primit ”Premiul pentru cel mai bun produs nou” la Categoria Băuturi Nealcoolice

AQUA Carpatica la doză a primit ”Premiul pentru cel mai bun produs nou” la Categoria Băuturi Nealcoolice, îa cadrul ediției...

ECONOMIC2 weeks ago

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a X-a ediţii a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu. În cadrul galei au fost premiaţi oameni...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: